Avoimet diplomityöpaikat

Tällä sivulla kuvataan tarjolla olevia DI-työpaikkoja minulle tulleiden tietojen mukaisina, uusimmat ensin. En välttämättä saa tietää, onko jokin paikka jo täytetty tai onko jokin tarjous jo vanhentunut.

Diplomityöpaikat Design Power Oy:ssä (22.4.1998)

Paikka 1

Haemme diplomityöntekijää projektiin, jossa asiakkaanamme on eräs Saksan suurimmista teollisuusyrityksistä. Sovellusaihe liittyy mekaanisen suunnittelun tukemiseen ja automatisointiin. Diplomityön tavoitteena on luoda toiminnallisuus, jonka avulla voidaan automaattisesti luoda piirustuksia Design++ tuotemallista CADDS5-järjestelmän avulla.

Diplomityöntekijältä vaaditaan olio- ja C-ohjelmointitaitoja, avointa mieltä, sekä kykyä kommunikoida saksaksi tai englanniksi. Myös piirre- ja solidimallinnuksen tunteminen on eduksi.

Paikka 2

Haemme diplomityöntekijää tuotekehitysprojektiin, jossa kehitämme integroitua konfigurointi- ja simulointijärjestelmää, jota käytetään tehtaiden tarjoamisessa ja suunnittelussa. Diplomityön aiheena on kehittää yleiskäyttöinen kuljetuksen ja varastoinnin suunnittelumoduli.

Diplomityöntekijältä vaaditaan olio- ja C-ohjelmointitaitoja, avointa mieltä, sekä kohtuullista englannintaitoa. Tuotantojärjestelmien, tuotemallinnuksen, tietämystekniikan sekä suunnittelumenetelmien tunteminen ovat eduksi.

Tiedustelut:

Pasi Paasiala
Design Power Europe Oy
Tekniikantie 12, FIN-02150 Espoo, Finland
Tel:+358 9 4354 2301, Fax:+358 9 455 8575
Mailto:pasi.paasiala@dpe.fi


EDI-aiheinen diplomityöpaikka/Datex (xx.xx.1997)

Datex-Engstrom hakee diplomityöntekijää EDI:n soveltamiseen liittyvään aiheeseen. Aihe soveltuu erityisen hyvin tuotannon tietotekniikan pääaineopiskelijoille.

Tiedustelut:

 • Martti Mäntylä
 • puh. 451 3230
 • Martti.Mantyla@hut.fi
 • Heikki Isotalo
 • Datex-Engstrom
 • 040-5411866

 • Diplomityöpaikat Tuotannon tietotekniikan professuurissa (xx.xx.1997)

  Katso tästä.


  Viimeinen muutos: 22.4.1998